Kuidas lülitada Apple Music Auto Renew (teise nimega Cancel Your Subscription) iPhone'is välja

Uute Apple Music'i kasutajate jaoks pakub Apple kolmekuulist kohtuprotsessi. Kui need kolm kuud on lõppenud, saate oma tellimuse tühistada, kui olete otsustanud, et see pole teie jaoks. Kuid Apple hakkab automaatselt teie kontot laadima, kui te pole automaatse uuendamise välja lülitanud. Teiselt poolt, oletame, et olete Apple Music'i mõnda aega kasutanud, kuid soovite tühistada. Selle vihje abil saate veenduda, et teie kontot ei uuendata automaatselt mõne teise Apple'i muusika kuu jaoks. Apple Music'i automaatse uuendamise iPhone'is väljalülitamine.

Apple Music Auto uuendamise väljalülitamine

On hea märkida, et see näpunäide on uuendatud iOS 11 kasutajatele.

  • Avage rakendus Muusika.
  • Puudutage vahekaarti For You.
  • Koputage üleval paremas nurgas ringi ikooni, mis on kas tühi isik või määratud foto.

  • Liikuge allapoole ja toksake View Account.
  • Puudutage ikooni View Apple ID. Sisselogimiseks peate kasutama Touch ID-d või parooli.

  • Siit koputage valikut Tellimused.
  • Aktiivses jaotises valige Apple Music Membership.

  • Puudutage valikut Cancel Subscription.
  • Koputage valikut Kinnita.

Sul on ikka juurdepääs teie Apple Music'i kontole kuni uuendamiskuupäevani.