Kuidas kustutada oma iPhone'i pildi Live-versioon

Apple tutvustas iPhone 6S-iga Live Photo funktsiooni ning see on endiselt iPhone'i kaamerarakenduse lõbus ja populaarne funktsioon. Kui te ei vali kaamerasätete Live Photo seadeid, on Live Photo funktsioon vaikimisi sisse lülitatud, kui avate kaamera rakenduse, nii et peate traditsioonilise veel pildi tegemiseks välja lülitama Live Photo. Mõnikord me siiski unustame Live Photo'i välja lülitada; mis nüüd? Pole muret, saate pildi Live Photo versiooni kustutada ja fotot hoida.

Live-foto kustutamiseks ja veel pildistamiseks:

  • Avage rakendus Rakendus Fotod ja avage Live Photo, mida soovite muuta fotole.
  • Koputage valikut Edit.

  • Kerige Live Photo'i fotosid ja valige, millist fotot soovite säilitada.
  • Puudutage valikut Make Key Photo.

  • Live Photo efekti väljalülitamiseks puudutage ikooni Live Photo.
  • Järgmiseks puudutage Valmis, et salvestada valitud pilt tavaliseks pildiks.

Nüüd saate oma foto Live-versioonid kustutada ja pilte tõesti meeldida!

Top Image Credit: Hadrian / Shutterstock.com